Autovakantie Italië

Met de auto op vakantie naar Italië is een heerlijke manier van vakantie vieren. De inwoners van Italië hebben een enorme liefde voor de auto – la macchina – en het land is ook nog eens zeer geschikt om per auto voor een autovakantie naar af te reizen.

Autovakantie Italië Vakantiehuisjes Italie

Autovakantie Italië

Een autovakantie is voor veel Nederlanders en Nederlandse gezinnen de ideale manier van vakantie vieren. Zodra je de weg op rijdt, is de vakantie begonnen! Op weg naar Italië kom je de Alpen tegen en eenmaal aangekomen in het noorden van Italië, doemen de prachtige meren op. Lange stranden omgeven door prachtige bossen en de Alpen, bieden een heerlijke locatie voor een mooie vakantie in dit land van lekker eten, rijke cultuur en veel meer!

De rijke historie van Italië is overal te zien en herinnert continu aan een prachtige geschiedenis van dit diverse land. Laat u verleiden door de prachtige wegen, de heerlijke pasta’s en sterk geurende espresso’s. De prachtige auto’s die passeren en de voorliefde voor cultuur en traditie. Het land kenmerkt zich door de diverse landschappen en het hoge noorden is zeer bekend bij Nederlandse vakantiegangers. In het noorden vindt u de meren, welke grenzen aan de Zwitserse en Italiaanse Alpen. Omringt door pittoreske dorpen en stadjes, is het een unieke vakantiebestemming voor veel gezinnen.

Een van die prachtige meren is het Lago Maggiore. Dit meer is ruim 60 km lang en ligt in het noorden in Zwitserland en in het zuiden in Italië. Aan het meer ligt het leuke stadje Luino, vlakbij vakantiepark Villaggio Olandese. Dit ruim opgezette park, ligt in de heuvels boven Luino en kijkt uit over het Lago Maggiore. Vakantiehuisjes Italia verhuurt vakantiehuizen op dit vakantiepark.

Alle ruim 40 vakantiehuizen die door Vakantiehuisjes Italia worden verhuurd, zijn vrijstaand en kennen veel privacy. Op het park is een zwembad en restaurant aanwezig en met de auto bent u in enkele minuten weer afgedaald tot het centrum van Luino. In de omgeving vindt u strandjes, prachtige steden en een ritje naar Zwitserland is ook zo gemaakt.

Op het park is een kantoor van Vakantiehuisjes Italia, waar 7 dagen per week ondersteuning aanwezig is. Hier kunt u gedurende uw vakantie terecht voor alle vragen omtrent uw vakantie en uiteraard voor persoonlijke hulp.

Heeft u zin gekregen in een autovakantie naar Italië? Kijkt u dan direct bij onze vakantiehuisjes of er iets moois voor u tussen zit! Klik hier om direct naar ons overzicht te gaan!