Boeken bij Vakantiehuisjes Italia

Vakantiehuisjes Italia is een betrouwbare partner voor het boeken van een topvakantie aan het Lago Maggiore. Met ruim 40 huizen waarvan veel een prachtig uitzicht hebben over het meer, vindt u altijd een geschikt vakantiehuis.

Vakantiehuisjes Italia is de centrale verhuurder op het vakantiepark Villaggio Olandese.
Persoonlijk contact, via de mail, per telefoon en op het park zelf, vinden wij erg belangrijk.
Mocht u twijfelen of een vakantiehuisje wel voor u het juiste huisje is, neemt u dan ook beslist even contact met ons op. Wij kennen alle vakantiehuisjes in ons programma door en door en helpen u dan ook graag. Samen kijken wij graag met u naar de mogelijkheden  dier er zijn op het park voor u.

Op het park is er 7 dagen per week iemand aanwezig in ons kantoor van Vakantiehuisjes Italia. Zo staat u er nooit alleen voor. Geen eigenaar die u moet bellen en kilometers van u verwijderd is en in geval van bv een probleem. Zo’n eigenaar moet dit van een verre afstand voor u moet zien te regelen.  Wij zijn er voor u als u vragen heeft, maar ook voor een praatje bent u natuurlijk altijd van harte welkom.

Heeft u één of meerdere huisjes gevonden waarin u interesse heeft en u wilt reserveren? Vul dan het formulier aanvraag boeking in. Na ontvangst van uw reservering ontvangt u van ons een mail dat wij uw reservering ontvangen hebben en verwerkt hebben in ons reserveringssysteem.
Daarna nemen wij direct contact op met de eigenaar van het vakantiehuisje om te controleren of het huisje daadwerkelijk ook wat hem betreft beschikbaar is. Op deze manier kan er geen dubbele boeking ontstaan, doordat een eigenaar vergeten heeft ons te melden dat hij zijn huisje aan bv een familielid vergeven heeft. Wij zorgen ervoor 100% zekerheid voor u  te hebben.

Zodra wij antwoord terug ontvangen hebben van de eigenaar ontvangt u de definitieve bevestiging van ons per mail. Tevens ontvangt u een boekingsformulier met de daarbij behorende bijlage, de huisregels. Op het formulier kunt u bv ook aangeven of u een campingbedje, een kinderstoel of bedlinnen wilt huren.

De factuur ontvangt u, eveneens via de mail, nadat wij het boekingsformulier weer van u terug ontvangen hebben. Na de volledige betaling van de factuur ontvangt u de routebeschrijving en een sleutelbrief. Deze brief heeft u nodig bij de receptie op het park om de sleutel van uw vakantiehuisje in ontvangst te kunnen nemen. De medewerkers van de receptie zijn al op de hoogte van uw komst.

Is uw oog gevallen op een vakantiehuisje, maar weet u nog niet zeker of u vrij kunt krijgen in uw voorkeursperiode, neemt u dan een optie.
Vult u dan het formulier aanvraag optie in. Een optie is maximaal 5 dagen geldig en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Vanaf dat moment is het aan u. Wij hopen dat u een heerlijke, zonnige en ontspannen vakantie zult hebben. Zult genieten van de gastvrijheid van de Italianen en de mooie omgeving. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in het kantoor van Vakantiehuisjes Italia op het park.