Internet op het Villaggio Olandese

We krijgen nog vaak vragen over het internet op het Villaggio Olandese. Tijd om hier nog eens even wat extra aandacht aan te besteden.

Op het park zijn niet veel vakantiehuisjes aanwezig die over een eigen Wifi verbinding beschikken. Daarom is er Wifi op het park voor algemeen gebruik. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden. In de omgeving van het park, het zwembad en ons restaurant kunt u hier gebruik van maken.

De gasten van Vakantiehuisjes Italia konden ookjvan onze Wifi gebruik maken.

Niet echt een ideale situatie was dit natuurlijk, maar het Villaggio Olandese kon u helaas niet meer bieden. en Vakantiehuisjes Italia had een speciale wifi lijn voor onze gasten.

Soms lossen problemen zich min of meer vanzelf op. We mopperen vaak op Europa, maar op het terrein van bellen en internetten, onze levenslijnen met het thuisfront  tijdens onze vakantie, kunnen we ze nu toch wel dankbaar zijn.

Met ingang van 15 juni aanstaande worden er geen kosten in rekening meer gebracht voor roaming. Iedereen kan dus gebruik maken van zijn eigen abonnement. De kosten zijn gelijk aan die als u in Nederland bent. Dus even iets opzoeken, je mail controleren of even een foto van het Lago Maggiore of die heerlijke gelato posten op Facebook, dan kan dat nu gewoon vanuit uw tuinstoel op het terras in de zon bij uw vakantiehuisje.  We geven u even de link naar de website van Europa en de pagina waar u de officiële mededeling hierover kunt nalezen,

De wifi van het park is er uiteraard nog steeds. De medewerkers van de receptie kunnen u hierbij helpen.

Wel raden wij u aan om toch even te kijken naar het abonnement dat u heeft. Bellen, sms-jes en dataverkeer kosten nu evenveel als in NL, maar vaak gebruikt men deze diensten tijdens de vakantie wat meer dan dat u thuis bent. Bij veel providers kan je een soort vakantiepakketje nemen, zodat je wat meer ruimte hebt om bijvoorbeeld te internetten of een sms-je te sturen.