Reserveren voor 2017 al weer van start.

Vakantiehuisje D10 uitzicht Lago MaggioreVakantiehuisjes Italia ontvangt inmiddels al weer veel aanvragen voor een vakantiehuisje voor de zomer van 2017. Wij kunnen al weer uitkijken naar veel bekende gasten, maar ook voor ons nieuwe gasten hebben hun plekje inmiddels gevonden. Vanmorgen hebben we de website dan ook volledig aangepast aan het jaar 2017.

Reserveren voor 2017? Wij staan weer graag voor u klaar. Heeft u advies nodig of vragen over een huisje? Wij helpen u graag! 

De zomer van 2016 is nog maar net voorbij, maar toch kijkt iedereen al weer uit naar de zomer van 2017. Daar bent u niet alleen in, ook wij kijken er al weer naar uit. Niet zo gek, want we hebben dan ook een prachtige zomer achter de rug, met zon, zon en zon. Soms een buitje, dat vaak ook ’s nachts naar beneden kwam en waar wij dus weinig last van hebben gehad.

Het was weer gezellig druk op het park de afgelopen zomer. De jongeren maakte weer veel gebruik van de activiteiten van het animatieteam. Dit jaar nogal wat gemopper over het feit dat ze zo weinig konden voetballen, buiten de wedstrijden om die het animatieteam organiseerde. Gelukkig werd  door een bestuurslid van onze Vereniging van Eigenaren op het park, die dit onder zijn beheer, dit puntje van aandacht snel opgepakt en kwamen er ’s avonds vaste openingstijden. Tijdens deze tijden kon men dus gezellig een potje vrij voetbal spelen, waar dan ook direct gebruik van werd gemaakt.

Zoals ieder jaar heeft Vakantiehuisjes Italia ook dit jaar weer een afrondend gesprek van het seizoen gehad. Omdat wij 6 maanden per jaar op het park ons kantoor geopend hebben, horen en zien wij veel, Van eigenaren, maar uiteraard ook van gasten. Al deze punten verzamelen wij dan ook tijdens ons verblijf op het park. Het gesprek wordt, op verzoek van de voorzittser van de Vereniging van Eigenaren, dan ook ieder jaar in september gehouden. Uiteraard doen ook wij dit graag. Samen kunnen we dan kijken welke punten van verbeteringen er nog zijn. Vakantiehuisjes Italia bedankt dan ook de voorzitster weer voor deze uitnodiging. Wij ervaren dit ook als zeer nuttig, prettig en aangenaam.

 

Laat een bericht achter