Vakantiehuis Noord-Italie

Noord-Italië is een prachtige regio die het volledig noordelijk deel van Italië beslaat, vanaf Valle D’Aosta tot aan Veneto. Het gebied is een zeer populaire vakantiebestemming onder Nederlanders en staat bekend als het rijkste gedeelte van Italië.

Lago Maggiore Vakantiehuisjes Italia

Lago Maggiore Noord-Italië

In de regio vindt men de grote meren zoals het Lago Maggiore, Lago di Como en Lago di Garda. Daarnaast strekt de regio zich uit tot het grensgebied met Oostenrijk en de rijke regio van Venetië. Het is de meest ontwikkelde en productieve regio van Italië en kent een aantal grote steden zoals Milaan, Turijn en Genua.

Het gebied is populair vanwege de ligging en is makkelijk te bereiken met de auto voor een heerlijke autovakantie. Vooral de regio’s rondom de Italiaanse meren is zeer populair onder Nederlandse vakantiegangers. Het Lago Maggiore kent een prachtige ligging aan de grens met Zwitserland en is omgeven door bosrijke gebieden en de Alpen. Vanuit dit gebied is ook het Lago di Como gemakkelijk te bereiken. Dit prachtige meer kent een zeer rijke omgeving en je kunt er heerlijk genieten van de mooie cultuur en de restaurants.

Aan het Lago Maggiore in Noord-Italië vindt u het vakantiepark Villaggio Olandese, met daarop vakantiehuizen die te huur zijn via Vakantiehuisjes Italia. Alle vakantiehuizen zijn prachtig en vrijstaand gelegen en kennen veel privacy. Veel huizen hebben prachtig uitzicht over het Lago Maggiore en zijn eenvoudig te bereiken. Vanuit Villaggio Olandese is de gehele Noord-Italiaanse regio gemakkelijk te bereiken.

Heeft u zin gekregen in een heerlijke vakantie in Noord-Italië? Bekijk dan direct ons aanbod van vakantiehuizen op vakantiepark Villaggio Olandese! Klik hier om direct naar ons overzicht te gaan!