Weer in NL

Vakantiehuisje A02Net als onze gasten is Vakantiehuisjes Italia inmiddels ook weer aangekomen in NL. We hebben ons kantoor op het Villaggio Olandese weer afgesloten en werken nu weer gewoon ook vanuit Nederland.

De laatste periode heeft u ons wat moeilijker kunnen bereiken. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. In de maand september hebben we altijd veel afspraken met eigenaren en ook het ontmantelen van ons kantoor vergt de nodige tijd en aandacht.

Vanaf vandaag zijn we weer gewoon te bereiken en zullen uw mails weer zo snel als mogelijk ook beantwoord worden.
We zullen de website spoedig ook volledig gereed maken voor 2017, zodat iedereen kan zien welk huisje in een periode nog beschikbaar is voor volgend jaar, want reserveren voor 2017 is al weer mogelijk.
Mailt u ons gerust in de tussentijd als u interesse heeft voor volgend jaar in een vakantiehuisje. Intern hebben we dit overzicht wel en we verheugen er ons  nu al op verschillende families volgend jaar weer te zullen zien en spreken.

U kunt ook weer nieuwsbrieven van ons ontvangen met de laatste nieuwtjes en andere informatie. Iets waar wij helaas door de drukte in ons kantoor op het park niet aan toe komen.

 

 

Laat een bericht achter